logo mini 01 novosti 02 proizvajalci 03 oblikovalci odprodaja_p 05 kontakt 06 povezave

Cassina Imm Cologne 2020 1

Podjetje Mueller Moebel sta leta 1996 ustanovila Evelyn Hummel in Wendelin Müller. Njun motiv za pričetek izdelave je bil kako olepšati tako poslovne, kot domače bivalne prostore skupaj z nemško natančnostjo izdelave, zahtevah oblikovanja in strojniškega znanja. Tako sta v 25 letih ustvarila številne vsestranske kolekcije kovinskega pohištva za premium segment opremljanja prostorov.

 

 

Podjetje se med proizvodnjo produktov opira na tradicionalno izdelavo. Vsi izdelki so izdelani na njihovi lokaciji v Augsburgu v Nemčiji. Lastni proizvodni obrat jim omogoča visoko stopnjo preglednosti proizvodnih procesov, saj navsezadnje tudi zaposleni s svojo izdelavo oblikujejo posebnosti kolekcij. Vsak kos pohištva tako postane unikat in je individualno načrtovan in sestavljen v skladu z zahtevami naročnika.

Zakaj oblikujejo iz kovine? Saj jim le ta omogoča izjemne možnosti oblikovanja pohištva. Vitke črte, majhni polmeri v izjemni natančnost izdelave so značilni za njihovo pohištvo in kar jih naredi posebne. Povrh vsega pa je kovina kot material zelo stabilen, torzijsko in obrabno odporen. Kot svojevstnost ponudbe, podjetje ponuja zaključke kovine v vseh barvah.

Pri podjetju je ključen tudi ekonomski vidik, obravnava emisij, surovin in proizvodnih metod. Dlje, kot je izdelek uporaben, varčnejši in manj obremenjujoč bo za okolje. Skupaj z brezčasnim dizajnom in kakovostnimi materiali vodijo pohištvo Müller Moebel do dolge življenjske dobe. Po končanem življenjskem obdobju je njihovo kovinsko pohištvo možno 100% reciklirati in jih vrniti v ekološki cikel.

mueller metall moebel Beistelltisch V44 lichtblau weiß

Počivalnik Martini in klubska mizica MO 07

 

mueller metall moebel Schreibtisch TB229 weiß 01

Delovna miza TB 229

 

mueller metall moebel Regalsystem SCALA B390 Wandbefestigt weiß

Regal Scala

 

 

 

 


DOM 

PISARNE / ŠOLE

VRT 

DODATKI

OrionIntertrade issuu logo instagram icon orioninstagram iconinstagram


Prijava na novice iz Oriona
Prejemanje
S klikom na gumb PRIJAVA soglašate, da vam občasno pošljemo informativne letake.