logo mini 01 novosti 02 proizvajalci 03 oblikovalci odprodaja_p 05 kontakt 06 povezave

Cassina Imm Cologne 2020 1

Podjetje Bernix, ki je nastalo 2017 je specializirano na izdelavo eksluzivnega ročno izdelanega pohištva. Sodobno oblikovanje se izpopolni z izbranim marmorjem. Njihova vizija je zagotovljanje unikatnih izdelkov, ki osvetlijo prostor s svojo lepoto in čarom.

 

 

Podjetje sta ustanovila zakonska partnerja Ekaterina in Borut Bernik, ki navdih za oblikovanje jemljeta iz ljubezni in strasti do narave. 

O nas – Bernix – Furniture Design - aphrodita - coffee table

Aphrodita - Coffee marble mizici

 

Njuna prvovrstna želja je prinesti naravno lepoto cenjenega marmorja v vsak dom, kjer bi ga lahko občudovali. 

Marmor so kiparji in arhitekti uporabljali že v stari Grčiji in Rimskem imperiju. Tudi danes se ta plemeniti kamen  vedno bolj uporablja v domovih. Naravni marmor s svojo dekorativno raznolikostjo in lepotno vrednostjo, ustvari vsak prostor unikaten. Z velikim navdušenjem nad tem plemenitim kamnom, sta se partnerja odločila, da ustanovita blagovno znamko ročno izdelanega luksuznega pohištva.

Vsak izdelek je ročno izdelan po naročnikovih željah. Mojstri kamnoseki in pasarji so generacije prenašale svoje mojstrsko znanje na mlajše generacije, katere danes lahko s kombinacijo najsodobnejših tehnik ustvarijo popoln izdelek z skrbnimi in edinstvenimi detajli, ki zaokrožijo čudovito celoto.

BERNIX furniture poleg klasičnih dimenzij mizic ponuja naročniku tudi izbiro velikosti po lastnih željah, saj razumeta, da ponekod standardna velikost mizice ne izpopolni prostora v vsej veličini. Za edinstvenost klubske mizice, lahko izbirate med sedmimi različnimi vrstami marmorja namizne ploščo in tremi barvami namiznega podnožja v sijoči ali mat obdelavi.


DOM 

PISARNE / ŠOLE

VRT 

DODATKI

OrionIntertrade issuu logo instagram icon orioninstagram iconinstagram


Prijava na novice iz Oriona
Prejemanje
S klikom na gumb PRIJAVA soglašate, da vam občasno pošljemo informativne letake.